Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
stretch film
hand stretch film
hand stretch film

Profil Perusahaan

Fokus dina ngawangun mérek kelas hiji

profil

Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co., Ltd, tempatna di Dongguan, Cina. éta ngawengku 60.000 méter pasagi. Kami parantos langkung ti 16 taun pangalaman (ti taun 2005) dina industri bungkusan, kami anu Top tilu produsén profesional utamina ngahasilkeun 100% pilem pilem LLDPE Stretch / Pallet Stretch bungkus pilem anu tiasa didaur ulang, kalayan 11 jalur produksi sareng kaluaran bulanan 2000T. Kami gaduh sistem anu ketat pikeun ngendalikeun kualitas sareng ongkosna, ti bahan mésér bahan baku dugi ka prosedur produksi, urang tiasa nyayogikeun sadaya-sakitar, kualitas luhur, jasa propésional sareng épisién pikeun klien kami dumasar kana pangalaman anu euyeub sareng kamampuan operasi anu hadé. .

  • 2005 2005

    Waktos anu ditetepkeun

  • 300+ 300+

    Jumlah Pagawé

  • 5-layer co-extrusion technology 5-lapisan téknologi ko-ékstrusi

    Kauntungan a

  • 60000m² 60000m²

    Daérah

  • 1500-2000 Months/Ton 1500-2000 Bulan / Ton

    Kapasitas

langkung >>
  • about1
  • about2
  • about3
  • about4
  • about5

Baris Produk

Pamastian kualitas

products introduces

produk ngenalkeun

Pilem bungkus sareng gagang diperpanjang langkung merenah nalika ngarangkep barangna, sareng gagangna tiasa bahan plastik atanapi bahan kertas, langkung cocog pikeun ngepak barang sakedik sapertos kotak, sapatu, logam, kabel jsb.

TAMBIH DEUI
  • Pre-Stretch Wrap Film
  • Color Stretch Wrap Film
  • Bundling Stretch Wrap Film With Handle
  • Mini Stretch Wrap Film
  • Manual stretch film
  • Machine Stretch Wrap Film
  • Jumbo Roll

Aréa aplikasi produk

Anjeun tiasa percanten ka Xinhongguanye

Industrial packaging

Bungkusan industri

Widang aplikasi peryogi transparansi tinggi, gaya ékstrusi anu rendah sareng kakuatan tinggi; 35% pilem régang dianggo dina palét beurat, anu peryogi kakuatan clamping sareng stabilitas palét tangtu, sareng ngagaduhan sipat fisik anu tangtu; 40% pilem tarik digunakeun salaku panutup lebu sareng hujan buktina dina bahan wangunan bata, anu meryogikeun résistansi tusukan anu tinggi sareng tahan cimata. TAMBIH DEUI
Beverage and canning industry

Minuman sareng industri Pangaléngan

Ayeuna, parobihan ageung kapasitas produk (0,25 ~ 3.50L) ​​dina industri minuman ngagaduhan syarat anu luhur pisan pikeun stabilitas bungkus sareng kinerja. Seueur kaunggulan bungkus pilem manteng ngajantenkeun téknologi ieu solusi anu paling saé pikeun bungkusan dina industri minuman. TAMBIH DEUI

Sertipikat

Kadieu

  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate

Bérita paling énggal

Abdi kantos nguping dina kahirupan kuring

Abdi bakal ngontak

Tim kuring sareng kuring ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun.

Nyungkeun patarosan➔