Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001

Tentang Kami

Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co. Ltd, tempatna di Dongguan, Cina. éta ngawengku 60.000 méter pasagi. Kami parantos langkung ti 16 taun pangalaman (ti taun 2005) dina industri bungkusan, kami anu Top tilu produsén profesional utamina ngahasilkeun 100% pilem pilem LLDPE Stretch / Pallet Stretch bungkus pilem anu tiasa didaur ulang, kalayan 11 jalur produksi sareng kaluaran bulanan 2000T.

Kami gaduh sistem anu ketat pikeun ngendalikeun kualitas sareng ongkosna, ti bahan mésér bahan baku dugi ka prosedur produksi, urang tiasa nyayogikeun sadaya-sakitar, kualitas luhur, jasa propésional sareng épisién pikeun klien kami dumasar kana pangalaman anu euyeub sareng kamampuan operasi anu hadé. .

Ngudag gaya manufaktur anu ketat sareng kualitas luhur, Perusahaan ngiringan penting pisan pikeun reputasi sareng kualitas. Sadaya produk utami parantos lulus sértipikasi SGS sapertos RoHS & ngahontal & HALOGEN..Kabéh produksi dilakukeun saluyu sareng sistem mutu internasional ISO 9001 (Sistem Manajemen Mutu), sistem kualitas internasional ISO 14001 (Sistem Manajemen Lingkungan).

D37A9484

Ngudag langgeng sareng janji kami nyaéta "Jaminan Mutu sareng Palayanan Pelanggan" , Kalayan produk kualitas anu luar biasa sareng reputasi mérek anu béda, produk kami dijual ka sakumna Cina, sareng ogé ka langkung ti 10 nagara di panjuru dunya di Asia, Éropa sareng Amérika. Kami kualitas produk sareng layanan palanggan mikaresep reputasi tinggi ti nasabah kami sapertosHP 、 l.enovg 、 TCL 、 ETON 、 Jabil 、 OD jsb.

Konsép operasi

 Profesional, Fokus, Merk

Konsép palayanan

Jasa tulus, perawatan jujur, kaunggulan profesional

Konsép kabeungharan

Ngawangun platform perusahaan bagikeun ka staf

Konsép manajemén

Hormat kapribadian, ngarayu jalma ku akal 、 diatur ku sistem

Visi Perusahaan:

Komitmen pikeun janten perusahaan palet mérek terkenal internasional sareng terkenal di dunya anu dipercaya ku klien, cinta staf, hormat sosial.

Misi perusahaan:

Nyayogikeun kalapa ngabéréskeun skéma sareng jasa, nyiptakeun nilai panggedéna ka klien sacara teras-terasan

Nilai perusahaan:

Nyiptakeun nilai pikeun konsumén; Nyiptakeun kasempetan pikeun pagawé; Nyiptakeun kauntungan pikeun masarakat

Juru Perusahaan

JADI MANUNGSA PEMIMPIN DI INDUSTRIK PAKET GLOBAL

Presentasi Sértipikat

Xinzhihui komitmen pikeun janten perusahaan mérek pilem manteng anu dikenal sacara internasional sareng terkenal di dunya, anu ngamungkinkeun para nasabah percanten, nyayogikeun karyawan cinta sareng ngantep masarakat ngahargaan