Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001

Industri aplikasi

Pendatang dina industri bungkusan, skénario aplikasi khusus pikeun pilem anu nyusut tiis

Widang aplikasi ieu ngabutuhkeun transparansi anu luhur, kakuatan meresan rendah, kakuatan tinggi sareng pasipatan anu sanés; 35% pilem régang dianggo dina palét bungkus beurat, bagian ieu ngabutuhkeun kakuatan clamping sareng stabilitas palet, sareng ngagaduhan sipat fisik anu tangtu. Kinerja: 40% pilem peregangan dianggo salaku debu sareng panutup hujan pikeun bahan ngawangun bata. Widang ieu meryogikeun tusukan anu tinggi sareng résistansi cimata. Pilem regangan parantos nembus kana kantong pangwangunan sareng bungkus tugas beurat di Éropa sareng Amérika Serikat anu panglobana, sareng kamekaran utama diperkirakeun dina sektor pangan, inuman sareng barang bodas.

Angkutan Logistik

Kusabab kaunggulan transparansi sareng lancar, kinerja tarik anu kuat, gulungan anu kuat sareng perekat diri, pilem peregangan dianggap salaku produk bungkus idéal ku industri muatan, neundeun sareng ngangkut, dimuat sareng ngabongkar momotan. Bungkusan pilem manteng merenah, gancang, tusukan tinggi sareng résistansi cimata, minat rendah, sareng maénkeun peran debu-buktina, Uap-buktina, buktina ngengat, buktina runtuhna sareng bungkusan barang.

Mimiti, pilem peregangan cocog pikeun nyimpen bahan, sareng éta merenah pisan pikeun mindahkeun, ngamuat sareng ngabongkar bahan nalika aranjeunna lebet sareng kaluar gudang, sareng éta ogé nyayogikeun kaayaan pikeun operasi pangamanan.

Kadua, panggunaan pilem peregangan ogé tiasa nyingkahan karusakan sareng deformasi bahan sareng ngirangan pangaruh transportasi sareng tautan logistik sanés.

Katilu, éta ogé tiasa nyingkahan parobahan kimia dina bahan. Pikeun tingkat anu tangtu, bungkusan matérial gaduh pangaruh ngasingkeun kalembaban, kalembaban, cahaya sareng sagala rupa gas ngabahayakeun dina hawa.
Salaku tambahan kana aspek-aspek anu tos disebatkeun di luhur, pilem peregangan ogé tiasa ngajaga komoditi, ngirangan biaya sirkulasi sareng manpaat bungkus, sareng ogé merenah pikeun transportasi sareng ningkatkeun kakuatan transportasi.

Gudang

Pilem régang mangrupikeun pilem bungkusan anu paling sering dianggo, khususna dina nyimpen seger, bungkus, transportasi, neundeun sareng sajabina Ku alatan éta, nalika pabrikan mésér pilem régang, jumlah pameseran henteu langkung alit. Pilem manteng seueur dianggo dina bidang panyimpenan, aya sababaraha cara panyimpenan.

Dina bidang panyimpenan gudang, nagara asing ogé nganggo bungkus palet pilem tatu pikeun panyimpenan tilu diménsi sareng transportasi pikeun ngahémat rohangan sareng lahan. Bentuk utama panggunaan nyaéta: bungkus disegel, bungkus lebar lengkep, bungkusan manual.

Pakét disegel

Bungkusan sapertos ieu mirip sareng bungkus pilem anu nyusut, pilem di baki pikeun ngabungkus baki, teras dua panas gripping panas ngégél dua tungtung pilem babarengan. Ieu mangrupikeun bentuk pangpayunna pikeun pilem péngkolan, sahingga ngembangkeun langkung seueur bentuk bungkus.

Pakét lébar lengkep

Bungkusan sapertos kieu meryogikeun lebar pilem cekap pikeun nutupan palet, sareng bentuk palétna angger, janten ngagaduhan kaunggulan nyalira anu dianggo, sareng éta cocog pikeun ketebalan pilem 17-35 μ m。

Bungkusan manual

Bungkusan sapertos ieu mangrupikeun pangbasajanna dina bungkus pilem anu ngagulung. Pilem dipasang dina rak atanapi ku tangan, sareng diputer ku baki atanapi pilem diputer dina baki. Hal ieu utamina dianggo dina ngemas deui palét anu rusak sareng palét biasa. Bungkusan sapertos kieu lambat sareng cocog pikeun ketebalan pilem 15-20 μ m。

Industri alat

Pilem manteng ngagaduhan sudut pandang anu saé, salian ti ngajagi produk, éta ogé tiasa nyayogikeun épék tampilan produk anu saé, janten langkung dipikaresep ku industri alat bumi. Salaku tambahan, téknologi kemasan pilem anu nyusut tiis dianggo pikeun ngarangkep alat-alat bumi, sareng barkod tiasa di-scan ngalangkungan pilem supados henteu ragrag atanapi rusak di luar karton.

Minuman sareng industri Pangaléngan

Ayeuna, parobihan ageung kapasitas produk (0,25 ~ 3.50L) ​​dina industri minuman ngagaduhan syarat anu luhur pisan pikeun stabilitas bungkus sareng kinerja. Seueur kaunggulan bungkus pilem manteng ngajantenkeun téknologi ieu solusi anu paling saé pikeun bungkusan dina industri minuman.

Achitechive

Aplikasi dina industri konstruksi nyertakeun rupa-rupa produk, ti ​​bata, ubin sareng semén, bahan hateup sareng buburan dugi ka lantai kai sareng témbok témbok. Bentuk sareng ukuran produk ieu bénten-bénten pisan, sareng éta ngagaduhan sarat anu langkung luhur pikeun kalenturan bungkusan. Salaku tambahan, paménta bungkusan béaya rendah sareng prosés bungkusan ramah lingkungan parantos ngajantenkeun jalma langkung merhatoskeun konsumsi énergi sareng matérial. Ku alatan éta, industri konstruksi ngabutuhkeun peralatan bungkusan manteng kualitas luhur pikeun nyayogikeun stabilitas palét kalayan biaya anu langkung murah.

Industri Kimia

Bungkusan ngaleutikan panas parantos dijantenkeun pilihan kahiji pikeun bungkusan produk kimia, sareng pilem peregangan henteu kedah dipanaskeun nalika bungkusan barang, sareng henteu kedah nganggo énergi, pikeun nyingkahan panas anu dihasilkeun nalika prosés bungkus anu mangaruhan produk kimia .

Industri Pangan

Industri pangan nganggo metode bungkus pilem peregangan, anu tiasa nyusun tuangeun anu dibungkus masing-masing dina pilem leungeun baju anu ngaleutikan, nempatkeun langsung di supermarket, sareng ngajualana saatos muka paket pilem. Kusabab henteu diperyogikeun karyawan pikeun nempatkeun produk, seueur waktos sareng biaya dihémat. Bungkusan pilem manteng tiasa nyayogikeun stabilitas loading palét anu langkung luhur, perlindungan kargo sareng épék visual produk.

Industri kertas

Pikeun kertas salinan sareng kertas gulung, alat-alat pilem peregangan tiasa nganggo pilem lapisan tunggal pikeun bungkus teguh ku biaya. Alat-alatna dilengkepan ku alat switching otomatis pilem, anu tiasa ngagunakeun ukuran pilem anu béda pikeun bungkus.

Jumlahna:

Bungkusan pilem regangan mangrupikeun metode bungkusan anu ekonomis sareng fleksibel anu tiasa mastikeun kasalametan sareng reliabilitas barang sareng tiasa ogé disimpen di luar ruangan. Dibandingkeun sareng metode bungkusan tradisional, épék visual na saé sareng efisiensi damelna luhur. Éta ngagaduhan pangaruh bungkus tahan cai sareng tahan debu, sareng cocog pikeun bahan kabel sareng bahan pilem kalayan sarat kabersihan anu luhur, janten éta dianggo dina tuangeun, inuman, alat-alat rumah tangga sareng lapangan kemasan sanés

Dimimitian tina skenario aplikasi, anu utama nyaéta:1. bungkusan gudang ;2. bungkus Express ;3. bungkusan transportasi ;4. Dina hal perusahaan anu ngalih, fungsi pengemasan khusus barang sapertos kieu:

1. Pallet pakét:mungkus barang dina palét pikeun ngabentuk sadayana pikeun nyegah pelonggaran, runtuhna sareng deformasi salami omzet atanapi transportasi logistik di pabrik; sareng maénkeun peran waterproof, anti lebu sareng anti maling. 

2. Bungkusan karton: Anggo pilem peregangan salaku pilem kotak pikeun ngajagaan karton tina hujan sareng pikeun nyingkahan kaleungitan barang leupas dina jero karton saatos gaya éksprés anu kuat ngarusak karton.

3. Panutup mesin: Mesin anu dianggo henteu teratur tiasa dibungkus ku 2-3 lapisan pilem manteng pikeun nyegah mesin tina karat kusabab waktos panyimpenan anu kaleuleuwihi, sareng éta ogé tiasa berperan dina nyegah lebu.

4. Pakét produk bentuk khusus:Nalika ngabungkus produk bentukna khusus ageung, mustahil pikeun ngarobih pilem bungkus PE tetep. Dina waktos ayeuna, pilem peregangan tiasa dianggo pikeun bungkus, bungkus multi-sudut sareng buleudan tanpa ujung buntu, pikeun nyumponan kabutuhan bungkus anjeun anu sampurna.

5. Perlindungan permukaan produk:Pilem manteng ngagaduhan perekat diri anu saé, tapi éta moal ngawangun résidu lem dina obyék anu ditutupan. Éta tiasa ditempelkeun dina permukaan anu lancar sapertos kaca, bahan wangunan, keramik, panto sareng windows pikeun nyegah goresan ku objék anu seukeut.