Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Pilem Bundling

  • Good quality mini Stretch Wrap rolls

    Kualitas alus gulung Stretch Wrap

    Ikhtisar: Kauntungan bungkus bentang mini: Éta tiasa dianggo pikeun ngajagi parabotan lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan cepeng anu kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun yén barang anu dibungkus henteu bakal murag atanapi muka. Tiasa dianggo dina industri atanapi sacara pribadi. Spesifikasi Umum: (1) Kandel: 15-40micron (2) Lebar: 5cm-20mm (3) Panjangna: 100-500m (4) Warna: transparan, atanapi numutkeun customeied (5) Bobot bersih: numutkeun adat (6) Pakét: karton atanapi palét. F ...
  • Packing Wrap with Handle

    Bungkus bungkus ku Pakem

    Ikhtisar: Pakét Wrap with Handle Saatos seueur palanggan mésér Packing Wrap kami ku Handle, aranjeunna naroskeun naha warna gagangna tiasa disaluyukeun. Jawabanana enya. Sadaya barang urang tiasa disesuaikan. Warna cecekelan ogé tiasa ngarobih sesuai sareng sarat anjeun. Salami anjeun masihan kami nomer warna anu saluyu, kami tiasa ngarobih warna anu saluyu pikeun anjeun. Item Width Kandel Beurat Net Elongation Narik kakuatan Résistansi Tangan nganggo Stretch Film 4 ...
  • Bundling Stretch Wrap Film With Handle

    Bundling Stretch Wrap Film Kalayan Pakem

    Ikhtisar: Pilarian bungkus sareng gagang diperpanjang langkung merenah nalika ngarangkep barang, sareng gagangna tiasa bahan plastik atanapi bahan kertas, langkung cocog pikeun ngepak hal-hal alit sapertos kotak, sapatu, logam, kabel sareng sajabana Fitur: Kagunaan: bungkus pilem Teu karasa: lemes Tipe Ngolah: Casting Transparansi: transparan Fitur: Uap-buktina Aplikasi: Manual Kauntungan: handap irung, alus diri-Spesifikasina: spésifikasi: 1, 60mmx20mic, 0.3kg (60mmx80gauge, ≈271meters≈891ft) ...