Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Pilem Peregangan Berwarna

  • LLDPE colored stretch wrap colorful film

    LLDPE warnaan bungkus pilem warna-warni

    Ikhtisar: Film peregangan warna-warni LLDPE (ogé disebut Film Stretch Wrapping Film, Polyethylene Colored Stretch Film) digunakeun pikeun barang-barang privasi bungkus sareng sababaraha barang anti-iradiasi, éta ogé mangrupakeun cara anu saé pikeun ngabédakeun. Film Peregangan Berwarna ngagaduhan warna beureum, konéng, biru, hideung, héjo. Pilem regangan warna-warni nyaéta anti cahaya, anti cai, anti lebu, anti beueus. Bungkus regangan warna bungkus barang sacara gembleng tanpa runtuh nalika transportasi. Nyayogikeun OEM sareng ODM serv ...
  • Coloured pe plastic soft stretch wrap film

    Berwarna pe plastik bungkus pilem bungkus lemes

    Ihtisar: 1. Warna Peregangan Film gaduh héjo hideung beureum biru sareng sajabana warna 2. Biasana seueur dianggo lebar 500mm manteng pilem 3. Dirina napel pilem gulung, gampang dikupas kalayan henteu aya fitur Fitur: Bahan: PE Processing Type: Casting Transparansi: Kasar Tembus: Fitur Lemes: Uap Bukti Spesifikasi: Kami biasana nganggo pilem warna pikeun ngabedakeun barang-barang naon anu dikemas di jero, khususna di industri ritel sareng gudang, upami urang nganggo ...
  • Color Stretch Wrap Film

    Pilem Bungkus Peregangan Warna

    Ikhtisar: Pilem bungkus manteng mangrupikeun salah sahiji bahan bungkusan anu paling penting nalika urang ngamuat barang dina palét sareng ngamankeun barang tina murag, khususna nalika urang nyarioskeun beban anu beurat, pilem peregangan janten unsur penting pikeun ngahontal leres sareng palletization usaha. Pilem warna manteng mangrupakeun idéal anu saé pikeun ngagolongkeun barang nalika disimpen di gudang. Sareng tiasa ngabantosan ngatur gudang langkung jelas sareng rapih. Nyegah barang murag sareng rusak ...