Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001

Taros Kami

Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co., Ltd.

Kumpeni

Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co., Ltd.

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten, Saptu, Minggu: Ditutup

Telepon

Telp: +86 18122866001

Tel2: +86 13113234393

Tel3: +86 (0769) 89288888

Baju baju

Kamar 201, gedong 1, No.9, Jalan Tengah fuduyuan, kota Qiaotou, Kota Dongguan

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami