Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001

FAQs

Naha anjeun pabrik langsung?

Leres, kami pabrik langsung anu tiasa nyayogikeun anjeun harga paling kalapa sareng kualitas anu saé.

Naon harga anjeun?

Harga kami rupa-rupa gumantung kana kagunaan sareng spésifikasi anu béda, mangga ngahubungan kami kanggo inpormasi salajengna sareng kami bakal nyayogikeun anjeun daptar harga anu diénggalan kalayan gancang.

Kumaha kuring kéngingkeun harga?

Ninggalkeun kami pijet sareng panilitian anjeun, biasana urang bakal ngadugikeun salami 24 jam saatos kéngingkeun pamundut anjeun atanapi punten nelepon kami sareng ngawartosan ku kami email ku kituna kami bakal nyandak patarosan anjeun salaku prioritas.

Naha sampel Gratis?

Leres, kami bakal nyayogikeun conto gratis kanggo anjeun pikeun mariksa kualitasna sateuacan mesen massal, tapi angkutan barang aya di sisi panarima.

Kumaha anjeun ngatur kualitas produk?

Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu ketat pisan, sadaya produksi dilakukeun saluyu sareng ISO 9001 & ISO 14001.

Naha kuring tiasa kéngingkeun produk anu dikustomisasi?

Leres, kami ngalakukeun jasa OEM & ODM pikeun palanggan dumasar kana saratna.

Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?

Kami nampi istilah pamayaran T / T, anjeun tiasa mayar ngalangkungan transfer bank 30% dina setoran sareng 70% pamayaran sateuacan pangiriman.

Sabaraha lami waktos produksi?

Normalna 10-15 dinten saatos deposit nampi, tapi urang tiasa ngabantosan dugi ka 7 dinten upami anjeun peryogi di urgent.

Hoyong damel sareng urang?