Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Pilem Regangan Tangan

  • Stretch Film Shrink Wrapping film

    Pilem Stretch Shrink Wrapping film

    Ikhtisar: Pilem regang, ogé katelah pilem pallet wrap, utamina didamel tina LLDPE (linier low-density polyethylene) salaku bahan baku utami, ditambih ku alat ukur kualitas luhur, dipanaskeun, diekstrusi, matak teras didinginkan ku gulungan hawa. Numutkeun kaédah panggunaan sareng tujuanana, pilem régang tiasa dibagi kana pilem régang konvensional, pilem peregangan mesin, pilem peregangan warna, pilem mini regangan, cekelan pilem peregangan, sareng sajabina. Kusabab kateguhanana kuat, élastisitas anu saé ...
  • Stretch film wrap transparent

    Bentang pilem bungkus transparan

    Tinjauan: Naon fungsi sareng kaunggulan Film Hand Stretch? Stretch Film , Disebut ogé film wrap, nyaéta produk bungkusan industri. Éta ngagaduhan kakuatan manteng anu kuat, daya tahan kuat, panyusutan anu saé, perekat diri anu saé, tékstur ipis, kalembutan, sareng transparansi tinggi. Hal ieu digunakeun pikeun ngadamel pilem peregangan kanggo panggunaan tangan, sareng éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel Mesin Stretch Film, anu tiasa dianggo sacara seueur dina bungkus sareng bungkus sababaraha barang. Pilem manteng ngagaduhan ...
  • Manual stretch film

    Pilem manjang manual

    Tinjauan: Pilem bungkus manteng LLDPE seueur dianggo dina industri transportasi, upami urang henteu ngagaduhan mesin pengemasan otomatis sareng kami, urang tiasa nganggo pilem peregangan manual kanggo ngarangkep palét sareng karton pikeun mastikeun pallet loading stabil sareng gembleng nalika urang ngantunkeun dina palanggan '. Fitur: Bahan: Tipe Poliétilén: Pamakéan pilem: bungkus pilem Fitur: Uap-buktna karasa: kaku Tipe Pengolahan: Casting Transparansi: transparan Perekat: Kualitas Tengah: spésifikasi kualitas luhur ...