Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Jumbo Stretch Film

  • lldpe jumbo roll large stretch wrap

    lldpe jumbo ngagulung bungkus manteng ageung

    Ikhtisar: Ayeuna, ngagulung pilem Jumbo Roll beuki populér di pasar luar negeri, kami nganggo peralatan produksi pilem multilayer lengkungan rame pikeun ngadamel Jumbo Stretch Film. Saatos ngagaleuhna, klien nganggo mesin kanggo ngadamel prosés rewinder sareng prosés motong otomatis, teras, pilem jumbo roll stretch janten ukuran anu disesuaikan, dina akhirna, bungkus produk réngsé sareng kirimkeun ka konsumén lokal. Fitur: Ékonomi anu saé dina struktur pilem tunggal Tukang piut ...
  • High Quality Packing Pallet Jumbo Machine Stretch Film Manufacturer Film Strech Pallet Wrap Film

    Pakét kualitas luhur Pallet Jumbo Machine Stretch Film Produsén Film Strech Pallet Wrap Film

    Tinjauan: Xinzhihui khusus pikeun ngahasilkeun pilem LLDPE matak Jumbo roll stretch film, anu ngagunakeun bahan baku parawan 100% sami sareng pilem peregangan manual sareng pilem nganggo mesin manteng, kaluaran sadidinten pilem jumbo roll stretch urang sakitar 20-30T, anu biasa dipaké lébar nyaéta 18 "(450mm) sareng 20" (500mm), kandelna 20mic sareng 23mic, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun partai besar anu tiasa ngagulung deui kana pilem peregangan manual atanapi mesin nganggo pilem peregangan atanapi ukuran naon anu aranjeunna resep teras ngical ...
  • Jumbo Roll

    Jumbo Roll

    Tinjauan: Sadaya pilem peregangan manual LLDPE sareng pilem manteng mesin tiasa didamel tina pilem Jumbo roll, beuratna biasana tina 25kg-50kg, anjeun tiasa ngagulung deui kana beurat anu dipikahoyong. Hal ieu loba digunakeun dina sagala jinis industri Suka éléktronika, Produk ngawangun, alat-alat mesin, Minuman, Transportasi, Gudang, Tekstil sareng Pakéan, Pertanian, Pangemasan kado sareng sajabana Fitur: 1,100% pilem daur ulang matak oléh-oléh LLDPE. 2. Laju manteng langkung kuat dugi ka 500%. 3. Leres pisan tusukan & t ...