Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Pilem manteng mesin

  • Machine pallet wrap film

    Pilem bungkus palét mesin

    Tinjauan: Mesin bungkus bungkus utamina dianggo pikeun Mesin Regangan Semi Otomatis sareng Sepuh Otomatis. Pilem peregangan kelas mesin gaduh kamampuan pre-manjang anu luhur. Cocog sareng sababaraha beban anu henteu teratur. Fitur: Type: Casting Hardness: lemes Transparansi: transparan Fitur: Uap-buktina Processing Type: Casting Spésifikasi: Xinzhihui pilem tarik ngagaduhan perpanjangan anu saé, laju manjang tiasa ngahontal 300-500%, sedengkeun manjang pilem tarik biasa ngan ukur 150 .. .
  • Machine grade stretch film

    Pilem peregangan kelas mesin

    Tinjauan: Mesin bungkus bungkus utamina dianggo pikeun Mesin Regangan Semi Otomatis sareng Sepuh Otomatis. Pilem peregangan kelas mesin gaduh kamampuan pre-manjang anu luhur. Cocog sareng sababaraha beban anu henteu teratur. Pilem peregangan mesin Xinzhihui LLDPE langkung cocog pikeun aplikasi sareng mesin bungkus otomatis, anu ngagaduhan kinerja tinggi sareng seueur dianggo dina industri FMCG, produk éléktronik, ngadamel kertas, logistik, bahan kimia, bahan bangunan sareng gelas, sareng sajabana pikeun ngahémat biaya kuli ...
  • Machine Stretch Wrap Film

    Mesin Stretch Wrap Film

    Ikhtisar: Pilem bungkus penting pikeun industri bungkus sareng éta dirancang pikeun ngandung sareng ngalindungan barang-barang anjeun tina kakeunaan rereged di luar sapertos lebu sareng kuman. Pilem régang mesin langkung cocog pikeun kagunaan dina mesin, rumusna béda sareng pilem peregangan manual anu ngagaduhan kamuluran anu langkung saé, cocog pikeun aplikasi umum sareng pengepakan henteu teratur, dikirangan biaya padamelan. Fitur: Bahan: Tipe Poliétilén: Pilem manteng Pamakéan: mesin bentang pilem bungkus H ...