Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Pilem mini manteng

  • Mini Stretch Wrap Film

    Mini Stretch Wrap Film

    Ikhtisar: Film LLDPE transparan mini bungkus bungkus biasana dianggo di bumi sareng kantor kanggo ngepak hal-hal alit pikeun nyingkahan barang tina cai, lebu, beueus, jamur sareng sajabina Kandelna biasana tina 17mik dugi ka 20mik sareng lébarna tiasa disesuaikan, tapi urang best seller nyaéta 100mm sareng 125mm. Fitur: Bahan: Tipe Lldpe: Pilem manteng Pamakéan: bungkusan pilem Fitur: Uap-buktina karasa: lemes Tipe Ngolah: Casting Transparansi: transparan dilakukeun dina metode Pakét Cina: karton. dulang. Lapisan kantong ...