Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Pilem manteng ningkatkeun efisiensi bungkusan

Pilem manteng ngabentuk penampilan perawatan anu séhat di sakitar produk, sareng pangropéa utami nyayogikeun pangropéa penampilan produk. Dina raraga ngahontal tujuan tahan lebu, tahan minyak, beueus-tahan, tahan cai sareng anti maling, bungkus pilem peregangan anu penting pisan ngajantenkeun barang-barang rangkep sami diteken sareng nyegah gaya henteu rata tina nyababkeun karuksakan barang-barang. Ieu sanés kasus bungkusan, bungkus, tape sareng bungkus sanésna. Naha éta.

Ayeuna, pilem peregangan sacara luas dianggo dina sababaraha bidang. Pilem régang dihasilkeun ku prosés pelaporan co-extrusion tilu lapisan, sareng poliétilén kapadetan rendah linier anu dianggo salaku bahan baku utama. Rupa-rupa indikator téknis produk parantos ngahontal tingkat internasional, sareng ngagaduhan kaunggulan gulung pilem seragam, kinerja tarik anu hadé, rétraksi anu kuat, transparansi tinggi, kakuatan luh anu tinggi sareng perekat diri dina suhu kamar. Kandel pilem sacara wenang dipotong tina 15μm dugi ka 50μm sareng lébar tina 5cm dugi ka 100cm. Ketan dibagi kana tancep hiji-sisi sareng tancep dua sisi. Seueur dianggo dina ngabungkus bungkus sareng sagala rupa bungkus palét dina bahan bangunan, bahan kimia, kaca, keramik, éléktronika, logam, suku cadang mobil, kabel, kertas, pengalengan, kabutuhan sapopoé, tuangeun sareng industri sanés, supados ngahontal Uap-buktina, lebu- buktina, ngirangan tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi Sareng pangaruh ngirangan biaya.

Bungkusan pilem regangan ngajantenkeun tulisan janten unit kompak anu henteu nyandak rohangan. Produk dibungkus sareng rangkep ku bantosan gaya mundur tina pilem manteng. Baki produk dibungkus pageuh, anu sacara efektif tiasa nyegah produk tina henteu leres sareng gerakan nalika transportasi. Pilem manteng tiasa manteng sedengkeun kakuatan manjang anu tiasa disetél tiasa ngajantenkeun produk keras pageuh taat kana produk lemes, utamina Mangrupikeun pangaruh kemasan unik dina industri bako sareng industri tekstil

Éféktif tiasa ngirangan biaya pamakean, nganggo pilem peregangan kanggo bungkus produk. Pamakéan pilem régang ngan ukur sakitar 15% tina bungkusan kotak aslina, sakitar 35% pilem anu tiasa nyusut, sareng sakitar 50% bungkusan karton. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngirangan kakuatan tanaga padamel, ningkatkeun efisiensi bungkusan sareng kualitas bungkusan.


Pos waktos: Mei-07-2021