Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Perusahaan desa ngarayakeun Taun Anyar Cina babarengan sareng ngalaksanakeun kunjungan ka sepuh

"Mertua, sadayana, nangtung dina garis, jarak hiji méter, urang sadayana gaduh bagian, tong hariwang ..." Dina soré 3 Pébruari, Panitia Désa Shaogangtou, Kota Qiaotou, Kota Dongguan, ngagabung sareng dua perusahaan perhatosan pikeun ngalaksanakeun "Ngajaga aspirasi aslina sareng nganggap misi, kampung sareng perusahaan ngagungkeun Festival Spring sareng hiji haté. 238 sesepuh di Désa Shaogangtou, Kota Qiaotou, salam salam taun énggal.

Kamari, reporter ningali di payuneun Pusat Pelayanan Komprehensif Désa Shaogangtou yén warga lokal di Désa Shaogangtou, awéwé anu umurna langkung ti 50 taun, sareng lalaki langkung ti 60 taun, ngantri ngantunkeun belasungkawa (ember minyak sareng Sakarung béas ), pagawé sosial sareng pagawé aya di tempat pikeun ngajaga katertiban. Saatos nampi sangu sareng minyak, mitoha nunjukkeun imut anu bagja dina rarayna.

Salian ngadistribusikaeun ucapan sungkawa di tempat, tim belasungkawa perusahaan désa ogé dibagi kana sapuluh kelompok sareng angkat ka bumi sababaraha urang sepuh kalayan mobilitas terbatas sareng hirup nyalira, sareng ngaturkeun belasungkawa ka aranjeunna. Aranjeunna ogé ngadesek aranjeunna kanggo jaga mayitna sareng miharep éta Festival Musim Semi. bagja.

Hiji kokolot di tempat kejadian ngawartosan ka wartawan: "Kami nuju siap-siap pikeun Taun Anyar. Perusahaan parantos daék masihan kami bahan bakar sareng nasi. Kuring resep pisan."

Dihartoskeun yén acara ngiring belasungkawa ieu disponsoran ku Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd. sareng Guangdong Deren Optoelectronics Technology Co., Ltd. Aranjeunna mayar sareng nyumbang. Bos sacara pribadi mingpin karyawan pikeun ngirim salam Taun Anyar ka manula.

Tan Deren, anu ngagaduhan Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd., nyarios ka wartawan: "Kusabab perusahaan kami kantos janten perusahaan anu paduli, kami ogé teras-terasan merhatoskeun manula. Kami hartosna perusahaan ngalakukeun sababaraha pikeun masihan deui ka masarakat. Kami ngadorong karyawan Kami sering nganjang sareng ngurus manula. "

Panitia Désa Shaogangtou tanggung jawab pikeun nyatakeun yén ngalangkungan kagiatan simpati ieu, para sepuh bakalan ngaraos ati-ati ti masarakat sareng kulawarga ageung sapertos perusahaan dina acara Spring Festival, sareng ngamajukeun kautamaan tradisional ngahargaan sareng mikanyaah ka sepuh ku jalma jembatan. .


Pos waktos: Mei-19-2021