Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Perusahaan desa ngarayakeun Taun Anyar Cina babarengan, Dongguan Qiaotou ngaluncurkeun kagiatan nganjang sareng ngiring belasungkawa pikeun manula

Taun Anyar parantos caket. Dina raraga ngantep manula ngarasa kahaneutan kulawarga ageung masarakat, ngabagéakeun Festival Spring ku seuri sareng seuri. Dina soré 3 Pébruari, Panitia Désa Shaogangtou Kota Qiaotou, Kota Dongguan sareng dua perusahaan paduli babarengan ngaluncurkeun, Misi, perusahaan désa ngarayakeun Taun Anyar babarengan "belasungkawa ka sepuh, ngirim berkah Taun Anyar ka 238 kokolot didaptarkeun di Désa Shaogangtou, Kota Qiaotou

Wartawan éta ningali di payuneun Pusat Pelayanan Komprehensif Komunitas Kampung Shaogangtou yén warga lokal Désa Shaogangtou, awéwé anu umurna langkung ti 50 taun, sareng lalaki langkung ti 60 taun, ngantri nampi belasungkawa (tong minyak sareng kantong). M), pagawé sosial sareng staf anu ngajaga katertiban dina tempat kajadian. Saatos nampi sangu sareng minyak, mitoha nunjukkeun imut anu bagja dina rarayna.

Salian ngadistribusikaeun ucapan sungkawa di tempat, tim belasungkawa perusahaan désa ogé dibagi kana sapuluh kelompok sareng angkat ka bumi sababaraha urang sepuh kalayan mobilitas terbatas sareng hirup nyalira, sareng ngaturkeun belasungkawa ka aranjeunna. Aranjeunna ogé ngadesek aranjeunna kanggo jaga mayitna sareng miharep éta Festival Musim Semi. bagja.

Para kokolot nyarios ka wartawan: "Panitia désa ngirimkeun kami minyak sareng nasi, sareng paduli ka sepuh. Hatur nuhun ka pésta sareng pamaréntah, sareng hatur ka panitia désa." "Parantos nuju Taun Anyar, sareng perusahaan hoyong pisan masihan kami minyak sareng nasi., Bagja pisan."

Dihartoskeun yén acara ngiring belasungkawa ieu disponsoran ku Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd. sareng Guangdong Deren Optoelectronics Technology Co., Ltd. Aranjeunna mayar sareng nyumbang, sareng bos sacara pribadi mingpin karyawan ngirim salam Taun Anyar ka lansia. .

Tan Deren, anu ngagaduhan Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd., nyarios ka wartawan: Salaku perusahaan anu paduli, kami parantos salawasna paduli ngeunaan miara manula sareng ngalakukeun hal-hal pikeun dipasihkeun ka masarakat. Kami ngadorong karyawan urang pikeun sering nganjang sareng ngurus lansia. jelema.

Ngalangkungan kagiatan simpati ieu, manula bakal ngaraos perawatan sareng kaasih ti masarakat sareng kulawarga ageung sapertos perusahaan dina acara Spring Festival, sareng ngamajukeun kautamaan tradisional ngahargaan sareng mikanyaah anu lami ku sasak.


Pos waktos: Mei-19-2021