Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001

CATETAN

Kumaha carana nyingkahan karusakan barang kusabab masalah pilem anu ngagulung dina logistik

Tina produksi, bungkus, logistik, sareng prosés komoditi, urang nempatkeun langkung énergi kana produk sareng bungkusanna. Kusabab kitu, kami kirang merhatoskeun kana transportasi, logistik sareng tautan bungkusan, sareng ampir ngalirkeun tanggung jawab ieu ka perusahaan logistik anu ngontrak. Nanging, numutkeun statistik anu aya hubunganana, kusabab bungkusan anu teu leres, proporsi barang anu rusak dina logistik sareng tautan transportasi saluhur 4%, sareng bagian ageung barang ditolak. Dina transportasi kargo, naha éta kapal atanapi angkutan darat, proporsi transportasi palét luhur pisan. Dinten ieu kami nuju ngabahas kumaha pikeun nyingkahan karusakan barang-barang anu diangkut kusabab pilem bungkus anu salah dina palét. Kusabab kitu, mastikeun stabilitas nalika transportasi mangrupikeun konci na, Sareng stabilitas palét anu pangsaéna hartosna kirang ngarusak beban, kirang kacilakaan sareng biaya logistik panghandapna.

Mimiti, gunakeun pilem bungkus manteng kalayan leres

Metodeu anu biasa dianggo pikeun stabilkeun palét dina logistik nyaéta mungkus palét kalayan pilem peregangan pikeun mastikeun yén barang anu dibungkus tiasa tetep nangtung dina palet. Salami prosés transportasi, kagancangan alat transportasi bakal mangaruhan kana ayunan obyék anu dibungkus dina palét. Salaku conto, dina prosés transportasi darat, nalika kendaraan angkutan ngagancangkeun sareng ngaleutikan, khususna nalika eureun dina kaayaan darurat, ujug-ujug ngahasilkeun dorongan sakedapan. Dina waktos ayeuna, palét bakal nanggung beurat anu lumayan, dugi ka 50% beurat kargo. %. Upami kualitas pilem régang anu dipilih lepat atanapi jinis pilem régang henteu leres, éta bakal mangaruhan kana stabilitas barang dina palét, sareng kamungkinan anu langkung ageung bakal ngabalukarkeun palét ngahurungkeun sareng ngarusak barang-barang.
Sacara umum, pilem manteng dibagi kana pilem manjang manual, pilem manteng sateuacanna sareng pilem mesin manteng. Sipat regangan pilem régang anu béda sareng bungkus anu ditargét béda pisan. Maka, milih pilem régang kualitas luhur anu cocog pikeun jaminan kaamanan transportasi.

Kadua, pilihan anu leres tina alat-alat ngagulung gulung

Milih pilem régang anu leres kedahna ngagaduhan mesin bungkus anu leres pikeun nyocogkeunana, sareng sateuacan mesin tiasa dianggo, téknisi propésional kedah nyetél parameter manjang tina mesin. Sanaos pabrik mesin wawuh kana alat-alatna, kusabab bédana dina skénario aplikasi pilem manteng, pabrik alat-alat ngagunakeun prosedur standar nalika pakakasna angkat ti pabrik, nyaéta nalika bungkus dibungkus, pilem peregangan nyaéta henteu manteng dina waktos anu sami. Ku alatan éta, staf téknis tiasa nyetél parameter anu cocog pikeun kabutuhan bungkus khusus ngalangkungan ciri bungkus sareng baki.

Tungtungna, anggo cara ngagulung anu leres

Pertimbangan anu penting pisan nyaéta sambungan kargo kedah diamankeun kana palet. Ku alatan éta, nalika pilem bungkus parantos réngsé ngabungkus barang, perlu sacara manual ngagulung pilem manteng ka luhur pikeun ngawangun tali pilem, anu terasna dicandak dina dasar palét. Ku cara kieu, anjeun tiasa mastikeun yén barang sok nangtung nangtung dina palet. Kusabab tali pilem diperyogikeun pikeun ngagulung sareng ngalereskeun barang-barang sareng palét, mesin bungkus teu tiasa sacara efektif nangananana. Dina prosés bungkusan, partisipasi manual diperyogikeun, tapi tautan ieu peryogi pisan.

Salaku sistem rumus cerdas simulasi pilem ipis, Membran tiasa ngaoptimalkeun rumus pilem dina sistem numutkeun sarat téknis anu béda pikeun pilem peregangan, sareng ngitung performa unggal indéks pilem. Ngaktipkeun anjeun ngahontal bungkus palét anu pangsaéna pikeun nyingkahan pallet tip sareng karusakan kargo nalika transportasi.