Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001

Sejarah urang

Dongguan Xinzhihui Jawara Pakét Industri Co., Ltd. didirikeun taun 2005, didaptarkeun ku CNY 200 jutaan. Éta kalebet luas 60000 méter pasagi. Kami fokus kana panilitian sareng pamekaran, sareng ngahasilkeun sagala rupa bahan bungkus lingkungan sareng produk. Sapertos kayu lapis, palét, HDPE slip sheet, kotak sabuk baja khusus, sudut kertas, papan honeycomb, karton, bungkus fifilm / regang fifilm, desiccant performa tinggi, kantong udara, kantong PE, sabuk pengemasan EPE sareng sababaraha bahan bantalan sareng bahan bantu.

Perusahaan kami parantos nyetél pusat R&D propésional kalayan panilitian, ékspérimén sareng tés fungsional. Ngalaksanakeun ISO9001: 2015 sareng ISO14001: 2015 sistem jaminan lingkungan, sistem kualitas sareng kaamanan QS sareng sajabana Kami ogé ngenalkeun sistem ERP anu lengkep, anu ngajantenkeun manajemén operasi produksi janten ilmiah, standarisasi, digital, prosés. Di pikahareupeun, Xinzhihui bakal ilubiung pisan dina manajemen ranté suplai palanggan kalayan sikap integritas, kematangan sareng prestasi. Sapinuhna nyumponan kabutuhan pribadi konsumén, sareng teraskeun nyiptakeun nilai pikeun palanggan.

Xinzhihui komitmen pikeun janten perusahaan merek palet terkemuka sareng internasional anu kasohor di dunya, anu ngamungkinkeun para nasabah percanten, ngamungkinkeun para karyawan cinta sareng ngantep masarakat ngahargaan

PESANAN KETUA

Salaku pabrik bungkus lingkungan, tanggung jawab pangbadagna Dongguan Xinzhihui Champion Packaging Co, ltd. nyaéta ngadamel produk kreatif anu tiasa nyumponan sarat konsumén. Janten, masihan kontribusi ka masarakat supados ngahontal misi perusahaan urang: Teknologi- nologi ngajantenkeun kahirupan langkung saé.

Dina raraga kamajuan anu teras-terasan sareng inovasi téknologi, éta yakin kana pola bisnis sareng konsép jasa integrasi bungkus lingkungan saprak asalna didirikeun. Sareng salaku CEO XH PACK, kuring ngarepkeun seueur jalma anu ngagaduhan impian sareng cita-cita ngahasilkeun prestasi anu hadé ngalangkungan platform perusahaan ogé ngajantenkeun langkung seueur kulawarga anu bahagia.

Ningali ka pikahareupeun, sta P XH PACK bakal nyobian anu pangsaéna pikeun inovatif sareng tetep nuturkeun jaman. XH PACK bakal janten produsén terkemuka lingkungan-bungkus, kalayan tim propésional, sumanget perusahaan sareng téknologi pamekaran diri (sapertos Sunda & Manusia, pamasaran, jasa logistik, jst.). Dina hal ieu, éta bakal janten pasangan anu paling saé pikeun bungkusan lingkungan sareng logistik pikeun konsumén kelas dunya.

VISI

Kami ngembangkeun sareng ngamajukeun produk bungkusan anu tiasa medar sareng didaur ulang di sakumna dunya; Kami nganggo pepelakan salaku bahan bungkus; Kami parantos ngembangkeun awi anu ngembang taunan salaku bahan pengepakan.

Picture

Dina 2019

Dina Juni, 20 2019, Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co., Ltd. didirikeun, utamina didamel pikeun produksi produk pilem manteng.

Movie

Dina 2018

pabrik parantos didirikan di Kota Weihai, Propinsi Shandong.

Movie

Dina 2017

diwangun ku modal 200 juta yuan di Qiaotou Town, Xinhong Champion Industrial Park, nyayogikeun yayasan pikeun integrasi sumberdaya, pamutahiran lingkungan industri sareng sistematisasi.

Picture

Dina 2016

didaptarkeun di Singapura, XH Champion Co. , Ltd. ngalengkepan pamutahiran industri tina produk bungkusan → jasa bungkusan sacara umum; Tanggal 15 Juli 2016, daptar anu suksés dina pasar saham, kode saham na nyaéta 667803.

Location

Ti saprak 2014

Produk Xinhong parantos diékspor ka nagara luar negeri sapertos Vietnam, Filipina, Malaysia, Spanyol, sareng Singapura sareng sajabina.

Location

2013

Tanggal 18 Maret 2013, Dongguan Xinhong Jawara Pakét Industri Co., Ltd. parantos dijantenkeun basis produksi pikeun nyampurnakeun ranté industri bungkusan sacara umum. Sadaya anu kami hoyongkeun nyaéta usaha anu pangsaéna pikeun janten panyadia paling propésional pikeun bungkusan sacara umum di Cina. Tanggal 29 Séptémber 2013, Divisi Guangzhou nyayogikeun bungkusan sareng JIT Service pikeun palanggan.

Movie

Dina 2013

Divisi Suzhou nyayogikeun bungkusan sareng JIT Service pikeun palanggan.

Picture

2005

Tanggal 2 Agustus 2005, diadegkeun ku CEO Tan Deren, Shenzhen Xinhong Packaging Material Co., Ltd, parantos kalibet dina produk kai utamina ogé nempatkeun garis produksi sudut pos & Peregangan dina operasi.

Location

Dina taun 2000

basa produksi kayu lapis didirikan di Kota Huizhou.

Location

Ti saprak 1998

kami parantos kalibet dina industri kayu.