Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Pilem tos manteng

  • Pre-Stretch Wrap Film

    Pilem Bungkus Pra-Manjang

    Ihtisar: Pilem pre-manteng LLDPE nyaéta pikeun dipaké dina mesin otomatis anu dilengkepan ku kelompok pra-regangan, éta mangrupikeun produk téknologi tinggi anu tahan tusukan sareng kinerja kakuatan jauh ngalangkungan pilem régangan kelas normal sareng tiasa ngahémat seueur waktos, padamelan sareng biaya. Fitur: Type Stretch film Usage Packaging film Features Hardness soft Processing type casting Spesifikasi: spésifikasi: 1, 500mmx8mic, 3kg (500mmx32gauge, ≈815meters≈2673ft) 2, 500mmx9mic, 5kg (500mmx36gauge, ≈1207meters≈3959ft ...