Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telepon: +86 18122866001
page_banner

Produk

  • Stretch Film Shrink Wrapping film

    Pilem Stretch Shrink Wrapping film

    Ikhtisar: Pilem regang, ogé katelah pilem pallet wrap, utamina didamel tina LLDPE (linier low-density polyethylene) salaku bahan baku utami, ditambih ku alat ukur kualitas luhur, dipanaskeun, diekstrusi, matak teras didinginkan ku gulungan hawa. Numutkeun kaédah panggunaan sareng tujuanana, pilem régang tiasa dibagi kana pilem régang konvensional, pilem peregangan mesin, pilem peregangan warna, pilem mini regangan, cekelan pilem peregangan, sareng sajabina. Kusabab kateguhanana kuat, élastisitas anu saé ...
  • Stretch film wrap transparent

    Bentang pilem bungkus transparan

    Tinjauan: Naon fungsi sareng kaunggulan Film Hand Stretch? Stretch Film , Disebut ogé film wrap, nyaéta produk bungkusan industri. Éta ngagaduhan kakuatan manteng anu kuat, daya tahan kuat, panyusutan anu saé, perekat diri anu saé, tékstur ipis, kalembutan, sareng transparansi tinggi. Hal ieu digunakeun pikeun ngadamel pilem peregangan kanggo panggunaan tangan, sareng éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel Mesin Stretch Film, anu tiasa dianggo sacara seueur dina bungkus sareng bungkus sababaraha barang. Pilem manteng ngagaduhan ...
  • Machine pallet wrap film

    Pilem bungkus palét mesin

    Tinjauan: Mesin bungkus bungkus utamina dianggo pikeun Mesin Regangan Semi Otomatis sareng Sepuh Otomatis. Pilem peregangan kelas mesin gaduh kamampuan pre-manjang anu luhur. Cocog sareng sababaraha beban anu henteu teratur. Fitur: Type: Casting Hardness: lemes Transparansi: transparan Fitur: Uap-buktina Processing Type: Casting Spésifikasi: Xinzhihui pilem tarik ngagaduhan perpanjangan anu saé, laju manjang tiasa ngahontal 300-500%, sedengkeun manjang pilem tarik biasa ngan ukur 150 .. .
  • Good quality mini Stretch Wrap rolls

    Kualitas alus gulung Stretch Wrap

    Ikhtisar: Kauntungan bungkus bentang mini: Éta tiasa dianggo pikeun ngajagi parabotan lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan cepeng anu kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun yén barang anu dibungkus henteu bakal murag atanapi muka. Tiasa dianggo dina industri atanapi sacara pribadi. Spesifikasi Umum: (1) Kandel: 15-40micron (2) Lebar: 5cm-20mm (3) Panjangna: 100-500m (4) Warna: transparan, atanapi numutkeun customeied (5) Bobot bersih: numutkeun adat (6) Pakét: karton atanapi palét. F ...
  • Packing Wrap with Handle

    Bungkus bungkus ku Pakem

    Ikhtisar: Pakét Wrap with Handle Saatos seueur palanggan mésér Packing Wrap kami ku Handle, aranjeunna naroskeun naha warna gagangna tiasa disaluyukeun. Jawabanana enya. Sadaya barang urang tiasa disesuaikan. Warna cecekelan ogé tiasa ngarobih sesuai sareng sarat anjeun. Salami anjeun masihan kami nomer warna anu saluyu, kami tiasa ngarobih warna anu saluyu pikeun anjeun. Item Width Kandel Beurat Net Elongation Narik kakuatan Résistansi Tangan nganggo Stretch Film 4 ...
  • lldpe jumbo roll large stretch wrap

    lldpe jumbo ngagulung bungkus manteng ageung

    Ikhtisar: Ayeuna, ngagulung pilem Jumbo Roll beuki populér di pasar luar negeri, kami nganggo peralatan produksi pilem multilayer lengkungan rame pikeun ngadamel Jumbo Stretch Film. Saatos ngagaleuhna, klien nganggo mesin kanggo ngadamel prosés rewinder sareng prosés motong otomatis, teras, pilem jumbo roll stretch janten ukuran anu disesuaikan, dina akhirna, bungkus produk réngsé sareng kirimkeun ka konsumén lokal. Fitur: Ékonomi anu saé dina struktur pilem tunggal Tukang piut ...
  • High Quality Packing Pallet Jumbo Machine Stretch Film Manufacturer Film Strech Pallet Wrap Film

    Pakét kualitas luhur Pallet Jumbo Machine Stretch Film Produsén Film Strech Pallet Wrap Film

    Tinjauan: Xinzhihui khusus pikeun ngahasilkeun pilem LLDPE matak Jumbo roll stretch film, anu ngagunakeun bahan baku parawan 100% sami sareng pilem peregangan manual sareng pilem nganggo mesin manteng, kaluaran sadidinten pilem jumbo roll stretch urang sakitar 20-30T, anu biasa dipaké lébar nyaéta 18 "(450mm) sareng 20" (500mm), kandelna 20mic sareng 23mic, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun partai besar anu tiasa ngagulung deui kana pilem peregangan manual atanapi mesin nganggo pilem peregangan atanapi ukuran naon anu aranjeunna resep teras ngical ...
  • LLDPE colored stretch wrap colorful film

    LLDPE warnaan bungkus pilem warna-warni

    Ikhtisar: Film peregangan warna-warni LLDPE (ogé disebut Film Stretch Wrapping Film, Polyethylene Colored Stretch Film) digunakeun pikeun barang-barang privasi bungkus sareng sababaraha barang anti-iradiasi, éta ogé mangrupakeun cara anu saé pikeun ngabédakeun. Film Peregangan Berwarna ngagaduhan warna beureum, konéng, biru, hideung, héjo. Pilem regangan warna-warni nyaéta anti cahaya, anti cai, anti lebu, anti beueus. Bungkus regangan warna bungkus barang sacara gembleng tanpa runtuh nalika transportasi. Nyayogikeun OEM sareng ODM serv ...
  • Coloured pe plastic soft stretch wrap film

    Berwarna pe plastik bungkus pilem bungkus lemes

    Ihtisar: 1. Warna Peregangan Film gaduh héjo hideung beureum biru sareng sajabana warna 2. Biasana seueur dianggo lebar 500mm manteng pilem 3. Dirina napel pilem gulung, gampang dikupas kalayan henteu aya fitur Fitur: Bahan: PE Processing Type: Casting Transparansi: Kasar Tembus: Fitur Lemes: Uap Bukti Spesifikasi: Kami biasana nganggo pilem warna pikeun ngabedakeun barang-barang naon anu dikemas di jero, khususna di industri ritel sareng gudang, upami urang nganggo ...
  • Machine grade stretch film

    Pilem peregangan kelas mesin

    Tinjauan: Mesin bungkus bungkus utamina dianggo pikeun Mesin Regangan Semi Otomatis sareng Sepuh Otomatis. Pilem peregangan kelas mesin gaduh kamampuan pre-manjang anu luhur. Cocog sareng sababaraha beban anu henteu teratur. Pilem peregangan mesin Xinzhihui LLDPE langkung cocog pikeun aplikasi sareng mesin bungkus otomatis, anu ngagaduhan kinerja tinggi sareng seueur dianggo dina industri FMCG, produk éléktronik, ngadamel kertas, logistik, bahan kimia, bahan bangunan sareng gelas, sareng sajabana pikeun ngahémat biaya kuli ...
  • Jumbo Roll

    Jumbo Roll

    Tinjauan: Sadaya pilem peregangan manual LLDPE sareng pilem manteng mesin tiasa didamel tina pilem Jumbo roll, beuratna biasana tina 25kg-50kg, anjeun tiasa ngagulung deui kana beurat anu dipikahoyong. Hal ieu loba digunakeun dina sagala jinis industri Suka éléktronika, Produk ngawangun, alat-alat mesin, Minuman, Transportasi, Gudang, Tekstil sareng Pakéan, Pertanian, Pangemasan kado sareng sajabana Fitur: 1,100% pilem daur ulang matak oléh-oléh LLDPE. 2. Laju manteng langkung kuat dugi ka 500%. 3. Leres pisan tusukan & t ...
  • Machine Stretch Wrap Film

    Mesin Stretch Wrap Film

    Ikhtisar: Pilem bungkus penting pikeun industri bungkus sareng éta dirancang pikeun ngandung sareng ngalindungan barang-barang anjeun tina kakeunaan rereged di luar sapertos lebu sareng kuman. Pilem régang mesin langkung cocog pikeun kagunaan dina mesin, rumusna béda sareng pilem peregangan manual anu ngagaduhan kamuluran anu langkung saé, cocog pikeun aplikasi umum sareng pengepakan henteu teratur, dikirangan biaya padamelan. Fitur: Bahan: Tipe Poliétilén: Pilem manteng Pamakéan: mesin bentang pilem bungkus H ...
12 Teras> >> Halaman 1/2